Skip to main content
 

Veranda

 

Woonkamer

 

Keuken

 

Omgeving

1
1

Veranda

Veranda

Op de grote veranda (ruim 30m2) is plaats voor de picknicktafel en diverse tuinstoelen. De veranda is deels overdekt zodat er altijd buiten gezeten kan worden. En ook met een spatje regen en een vlok sneeuw hoef je niet meteen naar binnen. Aan de rand van de veranda staat een solide betonnen BBQ.

Klik hier voor een plattegrond van het chalet

Woonkamer

Woonkamer

Er zijn twee zitbanken aanwezig waarvan er een in een handomdraai om te bouwen is naar een riant 2-persoonsbed. Tevens is er een eethoek met vier stoelen. Het blad van de eettafel is demontabel, als dat weggehaald word komt er een voetbaltafel tevoorschijn. Als het tafelblad op de grond wordt gelegd en de voetbaltafel erop wordt gezet, is er een prima situatie gecreëerd om een stevig potje tafelvoetbal te spelen.
Boven de woonkamer is een vide aanwezig. Kinderen tot een jaar of 12/14 kunnen hier ongestoord en naar hartelust gamen of videokijken.

Keuken

Keuken

De L-vormige woonkeuken heeft veel opbergmogelijkheden. Maar goed ook want er is een uitgebreide inventaris aanwezig. Klik hier voor de inventarislijst.
In de keuken staat een eettafel met vier stoelen. Tevens is er toegang tot de bergingsvide, daar bevindt zich de cv-ketel en spullen als campingbedje, kinderstoel en buggy.

Slaapkamers

Slaapkamer

Slaapkamer I
De ‘ouderslaapkamer’ bezit een ruim twee persoonsbed (160 cm x 200 cm) en twee grote kasten. Tussen de kasten zit een spiegeldraaikastje, aan de ene zijde een spiegel, aan de achterzijde handige opbergvakjes.
In de lamp zit een geïntegreerde ventilator, aangenaam tijdens warme zomerse nachten. Achterin de kamer is de deur naar het terras achter het chalet. Het draai/kiepraam en de deur zijn beide voorzien van isolatieglas en horren.

Sanitair

Badkamer

Een ligbad zorgt mede voor een ontspannen vakantie. De bubblemat die in bad gelegd kan worden biedt extra plezier en ontspanning. In de badkamer bevinden zich eveneens het toilet, een badkamermeubel, de wasmaschine en een grote vrieskast.

Slaapkamer2

Slaapkamer II
Een vereiste was dat na de renovatie elke persoon die in Chalet Ducato slaapt over een fatsoenlijk bed moet beschikken. Daarom is deze slaapkamer heel praktisch ingericht. Er is een stapelbed voor 2 personen, een 1-persoonsbed en bovenin, op de vide ligt een matras van 130 x 200 cm waardoor er dus in deze kamer prima vijf volwassenen kunnen slapen. Op het 1-persoonsbed kan desgewenst een uitvouwbaar campingbedje (=aanwezig) worden geplaatst. Ook hier is bij de lamp een ventilator ingebouwd en zijn de draai/kiepramen voorzien van isolatieglas en horren.